KapcsolatOldaltérképBelépésA cégarculat kialakítása minden vállalkozás életében fontos lépést jelent, hiszen a cég új partnerei, ügyfelei legtöbbször ezzel találkoznak még mielőtt a vállalkozásról többet is megtudhatnának. Mint az életünk minden területén igaz, az első benyomás a legfontosabb és legmeghatározóbb bármiféle kapcsolat életének kezdetén.

1. Az arculat képviseli a céget: Egy jól megalkotott arculat nemcsak elősegíti a cég dekoratív megjelenését, a promóció hatékonyságát, a piaci helyzet javítását, de képviseli a céget, reprezentálja a cégfilozófiát, megbízhatóságot és profizmust sugároz.

2. Az arculat megkülönböztet:Az arculat szerves része a márkának, éppen ezért fontos hogy letisztult, jól megkülönböztethető és esztétikus legyen.

3. Az arculat meghatározza a piacot: Az arculat hangulata jellemző magára a márkára, életstílust, mentalitást, hosszútávú célokat jellemez, amelyek kapcsolatot teremt és kijelöli azt a piaci szegmenst, amely számára termékeket és szolgáltatásokat kínál.

Kreatív, lelkes szakértői csapatunk az Ön cégének is segít vonzó, esztétikus és professzionális arculatának kialakításában. Célunk, hogy megismerjük vállalkozásának céljait, a célközönséget, amely az Ön termékeinek és szolgáltatásainak piaca lesz és segítséget nyújtsunk a cégarculat és a hozzá kapcsolódó eszköztár kialakításában.

Munkánk során az arculat számos elemének tervezését és kivitelezését magunkra vállaljuk, az Ön feladat csak annak meghatározása, mely arculati elemekkel tegyük cégét a sikeres vállalkozások pályájára.

• komplett cégarculat tervezés

• cégemblémák, cégismertetők, névjegykártyák

• levélpapírok, borítékok, dossziék, iratgyűjtők

• katalógusok, termékismertetők, prospektusok

• plakátok, szórólapok, képeslapok, kártyanaptárak

• meghívók