KapcsolatOldaltérképBelépésProfesszionális megjelenés, növekvő bevételek, elégedett ügyfelek. E-business megoldásaink, amelyek mindehhez vezetnek.

Az internet a 21. század eszköze a sikerhez, éljen Ön is vele.


Kapcsoljon magasabb sebességre
Amennyiben úgy gondolja, hogy vállalkozása megérett a továbblépésre keressen meg minket, kollégáink, megoldásaink segítségével Ön is magasabb sebességre kapcsolhatja vállalkozását.

Mobil fizetési megoldások

Mobil fizetési megoldások
Mobil fizetés a kényelmes alternatíva

Az online kereskedelem egyik kritikus pontja a fizetési csatornák kiválasztása. A hagyományos kereskedelemmel ellentétben a interneten keresztül megvalósuló kereskedelmi tranzakciók általában nem járnak együtt a kereskedő és a fogyasztó személyes találkozásával. Ennek révén a kereskedő sok esetben jelentősen alacsonyabb költségekkel képes termékeket és szolgáltatásokat nyújtani ügyfelei részére, hiszen nincs szükség drága üzlethelységek illetve eladó alkalmazottak bérköltségeink fedezésére.

Az internetes vállalkozások költség hatékony üzleti modelljének kritikus pontja pont ezen személyes kontaktus hiányában rejlik. Természetesen a probléma mind a fogyasztói, mind a kereskedői oldalon jelentkezik.

A fogyasztók számára előnyős az interneten elérhető kedvezőbb árak és hogy a termékek illetve szolgáltatások házhoz mennek, azonban alapvetően mindenki óvatos egy új, eddig ismeretlen kereskedővel szemben. Ez vásárlásaiknál korlátozó tényezőként jelentkezhet, amelyet egy jó működő és alternatívákat kínáló fizetési rendszer könnyen feloldhat. Bár az internetes kereskedelemben egyre inkább elterjedőben van a bankkártyás fizetés, hazánkban ennek térhódítására még úgy tűnik várni kell, ámbár léteznek már igazán megbízható és biztonságos megoldások.

A kereskedő számára minden egyes megrendelés minden egyes logisztikai lépése költséggel jár, ezért csak olyan lépéseket szabad megtenni, amely megtérülése biztosított. A megtérülés biztosítására különböző megoldások léteznek, azonban a legbiztosabb megoldás, ha a megrendelő a megrendelés pillanatában azonnal ki is egyenlíti a megrendelés összegét.

Mobil fizetés a gyakorlatban

A mobil fizetés (vagy macropayment) mint fizetési csatorna életképes alternatíva a bankkártyás fizetéssel szemben, vagy annak kiegészítésére. Magyarországi viszonylatban is egyre több helyen használják, gondolva itt az autópálya matricák, parkolójegyek, kiállítási/kulturális intézményekbe való jegyvásárlás, vagy hirdetés feladás illetve olyan más egyedi megoldások, amelyek kifejlesztésében cégünk alvállalkozóként vett részt.

Alapvetően kétféle megoldást kínálunk ügyfeleink számára :

• Emelt díjas SMS

A fogyasztó emelt díjas számra történő SMS küldésével tud fizetési tranzakciót indítani. A megoldást alapvetően alacsony egységárú szolgáltatások esetén ajánljuk, mivel az emelt díjas szolgáltatók csak néhány előre meghatározott, fix összegű egységekben képesek tranzakciókat fogadni. A kereskedőnek ezen egységekhez kell a szolgáltatások árát igazítani, ettől való eltérés nem, vagy csak korlátozottan lehetséges. A tranzakció kiegyenlítése az ügyfél telefonszámlájának megterhelésével történik.

• Mobil fizetés

A mobil fizetés egy kötetlenebb SMS alapú fizetési csatorna. A kereskedőnek a szerződésben meghatározott feltételek között lehetősége van egyedi, akár megrendelésenként változó összegű tranzakciók fogadására vagy kezdeményezésére. Az ügyfél SMS-ben kap megerősítés kérést, illetve tájékoztatást a tranzakció sikerességéről, amelynek kiegyenlítése szintén az ügyfél telefonszámlájára terhelésével történik.
( A szolgáltatás jelen pillanatban csak Pannon GSM és T-Mobile előfizetők esetén elérhető )

Mit kínálunk

Cégünk több különböző mobil fizetési rendszer kialakításában vett részt mint alvállalkozó, mely során egyedi igényeket és logisztikai folyamatot teljes mértékben lefedő informatikai rendszert épített ki ügyfelei számára internetes kereskedelmi rendszereik támogatására.

Kollégáink a következő területeken állnak az Ön cégének rendelkezésére :

• Mobil fizetési rendszer szolgáltatás nyújtása

• Önálló mobil fizetési rendszerek kiépítése

• Egyedi kereskedői rendszer fejlesztése

• Mobil fizetési rendszerrel kapcsolatos tanácsadás, üzemeltetés, karbantartás


Részletes információért forduljon cégünkhöz bizalommal az elérhetőségeink valamelyikén.