KapcsolatOldaltérképBelépés
Világszerte egyre több cég használja az internetet marketingkampányának eszközének, felismerve azt a tényt, hogy felgyorsult világunkban az ügyfélközpontú, az ügyfelek igényeit szem előtt tartó vállalkozások azok, amelyek jelentős eredményeket képesek felmutatni. Mindehhez persze egy hatékony gépezet szükséges, amely mérni, értékelni képes a piaci változásokat, a piaci reakciókat.


1. Mert interaktív: A jól megszervezett internetes kampány nem csak tájékoztat, hanem visszajelzéseket is gyűjt. Így a vállalkozásoknak azonnal lehetősége van értékelni a fogyasztói reakciókat és beavatkozni a megfelelő időben, a megfelelő irányba. Ennek révén gyors és pontos információk gyűjthetők egy új termék, egy új kampány fogadtatásáról amely lehetőséget biztosít a kommunikáció finomítására, a maximális eredményesség elérésére, költségek optimalizására.

2. Mert jól pozicionálható: Bármely termék marketingjének egyik leglényegesebb célja, hogy a megcélzott célcsoporthoz jusson el. A televíziós, rádiós, szórólapos hirdetések esetében ez kevésbé befolyásolható, így a kampányra költött pénz nagy része felesleges pénzkidobás, amely a vállalkozása eredményét csökkenti. Ezzel szemben az online hirdetési felületek legnagyobb részén pontosan meghatározható, hogy mely korosztály, mely nem, mely réteg számára szeretné hirdetését célba juttatni.

3. Mert jól mérhető: Az internetes reklám más hirdetési formáktól eltérően jól mérhető, tehát Önnek pontosan csak annyiba kerül ahány helyre a hirdetése eljut. Ezáltal nem csak egy költséghatékony megoldást biztosít az Ön számára, hanem egy jól méretezhető és biztos eszköz is a marketingmix elemei között.

4. Mert határtalan: A profitnövelés egyik leghatásosabb módszere, a felvevőpiac kiterjezstése. Ha Ön már próbálkozott azzal, hogy termékeit külföldön értékesítse, Ön már tudja, hogy ez nem egyszerű feladat. Az online marketing eszközeit kihasználva vállalkozása könnyebben tehet szert szélesebb felvevő piacra, könnyebben tesztelheti egy adott régió fogékonyságát minimális költségek mellett.

Természetesen ez csak néhány példa azon előnyökből, amit az online marketing, reklám és e-business megoldások révén Ön és cége is elérhet. Minden vállalkozás számára más és más eszközök értékesek ebből a portfólióból és a mi célunk, hogy segítsünk Önnek megtalálni és alkalmazni ezeket.

Oldalaink, partnereink és megoldásaink révén olyan megoldásokat kínálunk az Ön vállalkozása számára is, amely elősegítik Önt és vállalkozását, hogy egyike legyen a sikeres 21. századi vállalkozásoknak. Persze, csak ha Ön is ezt szeretné.