KapcsolatOldaltérképBelépésNapjainkban, az információs társadalom korában az informatika nemcsak fontos alapja a sikeres vállalkozásoknak, hanem lassan nélkülözhetetlen eszköze is. Megjelenik a vállalkozás belső életében, hatással van annak folyamataira, hatékonnyá, átláthatóvá, kezelhetővé teszi a legnagyobb és legbonyolultabb üzleti folyamatokat is.

A világ fejlettebb nyugati régióihoz hasonlóan Magyarországon is egyre szélesebb körben használják a vállalatok közötti (B2B), a fogyasztói közösség és a vállalat (B2C) és vállalaton belüli (B2E) eszközöket a vállalat eredményességének, sikereinek folyamatos növelése érdekében. Mindezen eszközök azon túl, hogy elősegítik a hatékony működést és információcserét, bizalmat, profizmust, megbízhatóságot kölcsönöznek vállalkozásának amely már rövid időn belül megmutatkozik a vállalkozás eredményeiben, a fogyasztóin és partnerein mérhető elégedettségben.

Természetesen mint minden vállalkozásnak így Önnek is el kell döntenie, hogy a lehetőségek széles halmazából mely eszközöket használja fel üzleti vállalkozása eredményeinek növelése érdekében. Sokszor a választás nem könnyű, hiszen a költség és a megfelelőség tényezőinek elemzése komplex folyamat. Előfordulhat, hogy nincs tökéletes megoldás, mert egyedi igényekről van szó, amelyek egyedi megoldást kívánnak. Sokszor van úgy, hogy bár szívesen tovább lépne egy hatékonyabb megoldás felé, de tudja, hogy egy rendszert nem csak megvenni, hanem működtetni, karbantartani is kell.

Kollégáink tapasztalt szakemberek, akik leveszik az Ön válláról az informatikai rendszerének üzemeltetési és karbantartási gondjait, hogy cége még sikeresebb és eredményesebb legyen.
Egyedi problémáira fejlesztőcsapatunk ad választ, akik segítségével bármilyen egyedi szoftver elképzelése rövid időn belül megvalósításra kerül.

ÜZEMELTETÉS: Vállalati portájának, webáruházának, informatikai rendszerének megbízható működéséhez egy olyan háttércsapatot biztosítunk, akik segítenek növelni az ügyfelei, partnerei és saját alkalmazottjai elégedettségét.

FEJLESZTÉS: Egyedi webes és irodai alkalmazásfejlesztési projektjeink segítenek ügyfeleinknek megtalálni a megoldást olyan kihívásokra is, amelyekre nincs vagy csak túl költséges megoldások léteznek a piacon.

KARBANTARTÁS: Egy vállalati portál, weboldal akkor hasznos, ha mindig friss, aktuális információkkal szolgál. Egy informatika rendszer pedig csak akkor megbízható, ha a megjelent biztonsági frissítések, javítások vagy új megoldások alkalmazásra kerülnek. Csapatunk mindkét esetben az Ön partnere, a mi célunk a cégének sikere, mi ezért dolgozunk.