KapcsolatOldaltérképBelépésOnline marketing, reklám, e-business
Lehet, hogy Önnek van a legjobb terméke, de mit sem ér, ha senki sem tud róla. Az internet számos lehetőséget biztosít ismertségének fokozására, ügyfélkörének bővítésére, eladásának ösztönzésére és bevételeinek növelésére, nélkülözhetetlen eszköze a márkaépítés folyamatának.

Vállalati portál, weboldal építés, üzemeltetés
Napjainkban szinte minden vállalkozás elsődleges PR eszközei között szerepel egy jól kialakított internetes vállalati portál. Régebben hatalmas költségekbe került egy termék, egy vállalkozás megismertetése a világgal, felgyorsult világunkban az internet segítségével ez már csak pillanatok kérdése.

Arculat tervezés
Mindenki tudja, hogy a jó megjelenés fontos. Mindenki tudja, hogy első benyomásból csak egy van és ez meghatározó minden kapcsolat szempontjából. Vállalkozásának egyediségét, céljait, filozófiáját legtöbb esetben elsőként cégének arculata képviseli.

Stratégiai, kommunikációs és technológiai tanácsadás
A legtöbb esetben szakértők segítségével a legbonyolultabb feladat is gyerekjátéknak tűnik csak. Kollégáink informatika és marketing területen szerzett szakmai tapasztalatai és ismeretei Önnek is garanciát biztosítanak arra, hogy a komplexnek tűnő problémák is átláthatóvá váljanak.

Üzemeltetés, fejlesztés, karbantartás
Egyedi megoldásokra van szüksége? Informatika rendszerének frissítéséhez, karbantartásához, üzemeltetéséhez költséghatékony és minőségi megoldást keress? Csapatunk készséggel áll az Ön rendelkezésére problémáinak megoldásában, egyedi informatikai igényeinek kifejlesztésében.